Nu kan vi utbilda just DIG till att jobba med världens roligaste yrke. Fransförlängning är den skönhetsbehandling som ökar mest just nu. Under utbildningen hos oss får du lära dig hur du gör perfekta fransar och blir en framgångrik fransstylist.

Om Utbildningen
Det som gör vår utbildning speciell är att vi vill ge dig så mycket tid vi bara kan! Därför tar vi in max 4 elever per utbildningstillfälle och du har tät kontakt med din lärare under hela utbildningstiden. Du har också möjlighet att boka in ett tillfälle innan du gör ditt slutprov då du får komma tillbaka till oss med en modell och så tittar vi på svårigheter du stött på samt hjälper dig med frågor som kommit upp.

Grundutbildning singel
Utbildningen är 1 dag på plats hos oss och därefter får du tillgång till vår onlineutbildning. Vi går igenom allt du behöver kunna inom Anatomi, etik och moral, hygien, fransens växtcykel, kontraindikationer, ergonomi, ekonomi och företagande, skötsel, produkter och verktyg, avfallshantering och borttagning. Du jobbar sedan självständigt hemma under max 15 veckor där du då ska göra 15 nya set och 2 påfyllningar. En nyhet är att du nu inte behöver komma tillbaka till oss för ditt slutprov. Du kommer att göra både ditt teoriprov samt härdplastutbildningen online, och du kan själv välja när du vill göra det. Vi förbehåller oss dock rätten att underkänna elever som inte uppfyller kraven.

Nyhet! Vidareutbildning volym 
Vi vill att våra elever ska behärska singelmetoden innan man går på den mer avancerade utbildningen i volymfransar. Därför startar volymkursen direkt efter avlagt godkänt prov i singelmetoden, (Självklart går det bra att ha gått en singelutbildning någon annanstans.) Vi går igenom plocktekniker, verktyg och den teori du behöver, även här är det 15 nya set och 2 påfyllningar som gäller för godkänt certifikat. Det bästa är att du efter avslutad kurs nu har två behandlingar att erbjuda dina kunder och du står dig på så vis starkare bland konkurrenterna.


Kursplan Singel
Teori  8.45-12.00
Lunch 12.30-13.00
Praktisk övning 13.00-14.00
Praktisk övning på modell 14.00-17.30
+ Egen övning hemma och tillgång till vår onlineutbildning för singelfransar.

Stort startkit värde 4287:- ingår.
Kursplan Volym online   
Vår nya volymutbildning gör du när du själv vill online. Du får tillgång till filmer där vi visar olika plocktekniker, korrekt limmängd, avstånd till ögonlock, tips och råd för att få till de perfekta knippena och vårt kurskompendie och mycket mer. 

Trendteamet Academy
Vi startade Trendteamet Academy då vi såg svårigheter i att hitta personal med rätt kompetens. Man behöver inte bara vara en skicklig fransstylist utan det är så mycket mer som krävs för att bli framgångsrik inom detta yrket. Detta vill vi lära ut! Trendteamet som salong öppnades 2016 då Tess ville flytta sin verksamhet närmre hemåt. Vi är idag Karlskronas största franssalong och våra 2 senaste medarbetare har gått sin utbildning hos oss, kanske blir du vår nästa kollega? 

Lärare
Lärare på Trendteamet Academy är Therese Carlsson (Tess). Hon har  många års erfarenhet utav fransförlängning och brinner verkligen för yrket.

Utbildad via Magic eyes 2013
Utbildad LL single lash stylist 2014
Utbildad LL Volume lash stylist 2015
Philash artist 2018

Produkter

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra alldeles egna produkter. Det gör att vi känner oss helt säkra med kvalitén på det vi arbetar med. Självklart får du som elev alltid 10% rabatt på allt i vår webshop. 

Innehåll startkit värde 4287:-
Fransar 0,15 C + D böj
Fransar 0,07 C + D böj
Fransar 0,05 C + D böj
Fransar flatlashes 0,15 C + D böj
Fransborstar
Munskydd
Limsten Diamant
Fransbrickor
Chrissanthie
Pincetter x 3
Rengöringspensel
Lim
Fransborste diamant
Eyepads

 

Härdplastutbildning
I jobbet som fransstylist så kommer du utsättas för härdplaster genom limmet vi jobbar med. Därför ingår nu också härdplastutbildning som är ett krav från 2017. (Har du redan härdplastutbildning kan vi dra av det på kursavgiften.)Du behöver också ett tjänstbarhetsintyg som man får hos den lokala företagshälsovården. Vi rekommenderar att du kontaktar dem innan du påbörjar din utbildning.

Är det något du undrar? Ring oss på 0455-14949 så hjälper vi dig gärna.