Personal

Tess
Är utbildad frisör via Svenska frisörskolan i Trollhättan. Hon har 10 års erfarenhet i frisöryrket och har både gesäll och mästarbrev. Hon har tidigare drivit salong i Ronneby men nu är Trendteamet hennes nya utmaning. Tess jobbar även som fransstylist och lärare på Trendteamet Lash Academy.
 

Sofie A
Är en lugn och härlig frisör som älskar färgningar, kortare herrfrisyrer och uppsättningar. Hon är utbildad frisör med gesällbrev.
 

Linda (Mammaledig)
En erfaren frisör som älskar grunderna i frisöryrket, särskilt föningar och permanent. Hon är också van vid att hålla många bollar i luften samtidigt. Linda är utbildad frisör med gesällbrev.
 

Sofie K 
Är utbildad frisör via frisörskolan i Karlshamn. Sofie har gesällbrev och har tidigare arbetat på en salong i centrala Karlskrona. Hon är extremt noggrann och mån om att kunden trivs. Hon är även utbildad fransstylist och håller just nu på med sin utbildning inom volymfransar.
 

Linn (Mammaledig)
Är under utbildning till barberare på Kalmar Hair Academy. Kommer våren 2019 börja jobba i vår nya barbershop. Hon är även utbildad fransstylist i både singel och volym.

Isabelle
Nu har Isabelle börjat hos oss efter sin mammaledighet! Hon är en frisör med många års erfarenhet och gesällbrev.