Personal

Tess 
Är utbildad frisör via Svenska frisörskolan i Trollhättan. Hon har 15 års erfarenhet i frisöryrket och har både gesäll och mästarbrev. Tess startade Trendteamet 2016 och har sedan dess även utökat med Lashtastic där hon håller utbildningar inom fransar.
 

Sofie A ( Mammaledig från feb 2023)
Älskar att tävla! Alla som har varit hos Sofie har säkert sett hennes vinst plakett på hennes plats. Hon är annars en lugn och härlig frisör som älskar färgningar, kortare herrfrisyrer och uppsättningar. Hon är utbildad frisör med gesällbrev.
 

Linda 
Är frisören med både Gesäll & Mästarbrev. En erfaren frisör som älskar grunderna i frisöryrket, särskilt föningar och permanent. Hon är också van vid att hålla många bollar i luften samtidigt. 

 

Emelie
Vi är så glada att vi har fått välbehövlig förstärkning i form av Emelie. Hon är utbildad frisör med gesällbrev och hennes absoluta specialite är folieslingor i alla dess former.

Sofie K  (mammaledig)
Är utbildad frisör via frisörskolan i Karlshamn. Hon är extremt noggrann och mån om att kunden trivs, vill du ha många tunna slingor så finns det ingen som slår Sofie! Såklart har hon också gesällbrev. 

 

Linn 
Började jobba som fransstylist hos oss 2016  och har sedan dess även utbildat sig till barberare. Hon klipper både killar & tjejer samt utför rakning och trimmning  av skägg. Letar du efter en duktig fransstylist är det Linn du ska gå till! Hon gör både singel & volymfransar samt Lashlift/Browlift.

Isabelle (Mammaledig)
Är utbildad via Svenska Frisörskolan i Göteborg, hon är en frisör med många års erfarenhet och har såklart gesällbrev. Vill du göra slingor eller Balayage så är Isabelle frisören för dig! 
 

Helena
Vi är så glada att även Helena har anslutit till vårt team. Hon är en frisör med många års erfarenhet, ett perfekt tillskott hos oss!.