Vår Personal

Tess
Är utbildad frisör via Svenska frisörskolan i Trollhättan. Hon har 10 års erfarenhet i frisöryrket och har både gesäll och mästarbrev. Hon har tidigare drivit salong i Ronneby men nu är Trendteamet hennes nya utmaning. Tess jobbar även som fransstylist och lärare på Trendteamet Lash Academy.
 

Ny kollega
4 mars 2019 börjar en ny frisör hos oss på Trendteamet. Hon har tidigare jobbat på en salong i Karlskrona och vi längtar till hennes uppsägningstid går ut så att vi kan presentera henne. Hon har precis som oss andra gesällbrev.

Ny kollega
Vi ska få inte mindre än två nya frisörkollegor hos oss. Även denna tjej är en erfaren frisör med gesällbrev. Hon har tidigare arbetat i Karlskrona men ska nu börja hos oss på Trendteamet istället.

Sofie
Är utbildad frisör via frisörskolan i Karlshamn. Sofie har gesällbrev och har tidigare arbetat på en salong i centrala Karlskrona. Hon är extremt noggrann och mån om att kunden trivs. Hon är även utbildad fransstylist och håller just nu på med sin utbildning inom volymfransar.
 

Linn
Är under utbildning till barberare på Kalmar Hair Academy. Kommer våren 2019 börja jobba i vår nya barbershop. Hon är även utbildad fransstylist i både singel och volym.